מחפשים פתיחה בקבלה בגן יבנה והסביבה? אלין פימה מתמחה בפתיחה בקבלה, בתנ"ך ובתהילים ומקבלת בגן יבנה. לכל שאלה ולתיאום פגישה התקשרו 052-2926604
לפני הכל, נתחיל במענה על השאלות שבוודאי עוברות לכם בראש – מה זה אומר פתיחה בקבלה? איך עושים פתיחה בקבלה? האם זה כמו פתיחה בקלפים או קריאה בקפה?
אם כן, על מנת להסביר איך פותחים בקבלה נתחיל בלפרט מה זה לא. פתיחה בקבלה
איננה פתיחה בספר הזוהר הקדוש, לא אחת אנשים טועים וחושבים או אומרים שפתיחה בקבלה היא פתיחה בספר הזוהר, כאשר בפועל, אין כל אזכור לכך בספרות העתיקה ביהדות, אפשר אפילו לומר שזוהי המצאתם של קבליסטים מודרניים. האמת היא שלפתיחה בספר הזוהר אין כל יסוד ממשי בספרי הקבלה המעשית.
אז דעו כי אם אתם מתעניינים בתחום, ושומעים מכל מיני פותחים בקבלה שהם יעשו לכם פתיחה בספר הזוהר סביר להניח שהם אינם יודעים מה הם עושים ועל מה הם מדברים.
כמו כן, יש להתייחס לכך שהמונח 'פתיחה בקבלה' או קריאה בקבלה' הם מונחים מחודשים, אם כי ידוע כי נעשה בהם שימוש גם בימים ימימה. למעשה אין לו כל יסוד או אזכור בכתבי היד עתיקים.
רוצים לעשות פתיחה בקבלה בגן יבנה והסביבה? יש לכם שאלה בנושא? התקשרו 052-2926604.
מה זה פתיחה בקבלה – פתיחה בקבלה בגן יבנה והסביבה
עתה, נתמקד עכשיו במה כן. המונח פתיחה או קריאה בא כתחליף למונח 'הטלת גורל' שמופיע בספרים עתיקים. על פי היהדות, יש בעולמנו מזלות ויש גורלות. המזל והגורל של אדם מצריך פתיחה בספר תהלים או פתיחה בחומש הקרוי גורל הגר"א (נדגיש שוב, לא בספר הזוהר) והסבירות היא שמכאן נולד המונח 'פתיחה' על שום שפותחים בספר.
כפי שציינו, המונח הנכון להשתמש בו הוא הטלת הגורל ('זנאטי' בשפה הערבית). לאורך ההיסטוריה והימים הקדומים, אנשים רבים נהגו לשאול שאלות גורל ומזל בנושאים שונים כגון זיווג, בריאות ועוד.
יש גורלות פשוטים שכמעט כל אחד יוכל לפתוח ולהיחשף למידע ללא ידע מוקדם בקבלה או בביצוע פתיחות גורל, ולעומת זאת יש פתיחות גורל מורכבות מאוד שחייבות להיעשות על ידי מי שמתמחה בביצוען, כדי להסתדר עם הפתיחה, עם השאלה והתשובות – לרוב יהיה מדובר בגורלות מתקדמים שנלווים להם שאלות כבדות משקל.
אלין פימה – פתיחה בקבלה בגן יבנה והסביבה
פתיחה בקבלה בגן יבנה והסביבה – פירוט הגורלות הנפוצים:
1. גורל הקנים מוזכר ומפורט בספרים של קבלה מעשית. גורל זה מצריך הסתייעות בשמות הקדושים.
2. גורל החותם – גורל זה מיוחס להרש"ש הקדוש הרב שלום מזרחי שרעבי . גורל זה מצריך כתיבת קמע וגם שימוש בטבעת ועליה חריטה, בה משתמשים כמטוטלת שתנוע על גבי הקמע ותיתן תשובות.
3. גורל הדין – גורל אשר מיוחס לעזרא הסופר והוא מומלץ לדיונים בבתי משפט, לצפי של זכייה במשפט וכן הלאה. בפתיחה נעזרים בגימטריה.
4. גורל הנקודה – גורל רש"י הוא אחד מהגורלות הידועים. הפתיחה נעשית בצורה הבאה: עושים נקודות בלי מספור ולאחר מכן מחברים קווים בין הנקודות ומתקבלות צורות. עם הצורות שמתקבלות הולכים ללוח התשובות ומפרשים.
5. גורל המעוברת – גורל זה עושים כדי לדעת מהו מין העובר ומה יהיו תכונותיו/טיבו בעולמנו.
6. גורל הגנב – נועד כדי לגלות מי ביצע גניבה
7. גורל החולה – לבדיקת מצב בריאותי, החלמה וכיוצא בזאת. לצורך ביצוע פתיחה זו יש לדייק בשמו של החולה ובשם אמו, וכן ביום בו נפל למשכב. מכניסים את הפרטים לכמה נוסחאות ולפי התוצאה ניתן לצפות מה יהיה עם החולה.
8. גורל הזיווג – כמובן שמדובר באחת הפתיחות הנפוצות, ויש כמה סוגים של פתיחות שניתן לעשות במסגרתו. כל הפתיחות נעשות על ידי ביצוע חישובים בין שם החתן לשמה של הכלה, או בין שני שמות בני הזוג, כדי לדעת אם מדובר בזיווג מוצלח, או מה יעלה בגורל הזוגיות.
9. גורל העקרה – נועד לגלות מהי הסיבה לכך שלא נוצר הריון. לצד פתיחה זו חשוב לדעת שישנם סגולות וקמעות לפריון.
10. פתיחה בשמות פרטיים – זוהי פתיחה כללית, לפיה בשילוב שמו הפרטי של האדם, תאריך לידתו עם שמות הוריו, תתקבל תמונה מפורטת על חייו.